PODROBNO SE POSVETIMO VSAKEMU PROJEKTU!

Ena od značilnosti Ombre d.o.o. je nedvomno naša sposobnost smiselnega ukvarjanja z načeli arhitekture. Vključitev pergole ali tende v projekt je ključni korak pri načrtovanju stavb glede na tehnične značilnosti, ki jih zahteva zunanje okolje, in različne rešitve, ki jih je mogoče sprejeti.

Naši tehnični strokovnjaki dragoceno prispevajo k opredelitvi vseh lastnosti in prilagoditev, potrebnih za odličnost, tako glede končnega rezultata kot racionalizacije stroškov.

Ombra d.o.o. zagotovi oblikovalske pergole in tende po meri do najmanjših podrobnosti. Naša senčila niso nikoli samo dodatni elementi, ampak so sestavni deli oblikovalskega koncepta tako za zasebne domove kot za pogodbeni trg za hotele, letovišča, restavracije in javna mesta na splošno.

Prilagodljivost je vedno velika prednost – Ombra vam ponuja celotni paket, od popolnoma prilagodljive barve strukture do materiala; od optičnih dodatkov, kot so razsvetljava, stranski SCREEN roloji za okna, do sistemov za avtomatizacijo, ki ščitijo vašo hišo tudi takrat, ko ni nikogar doma; od certificiranih platform, ki zagotavljajo popolnoma ravno površino za vašo pergolo, do splošnega svetovanja za določitev časa in načinov izvedbe projekta.

Image with text

OGLED IN SVETOVANJE

Dogovorimo se za termin in pridemo na ogled vašega objekta. Vi nam zaupate vaš problem in želje, mi vam predlagamo rešitev.

Image with text

3D IZRIS

Tehnični sodelavec vam za lažjo predstavo lahko pripravi 3D izris vašega objekta.

Image with text

MONTAŽA

Pripravimo material in v najkrajšem možnem času opravimo montažo na ključ.

Image with text

KONČNI REZULTAT

Uživanje na prostem prepustimo vam!


Študije primerov

Poleg številnih objektov v Sloveniji smo ponosni tudi na naše delo na internacionalni ravni, med drugim na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni, Črni Gori, Avstriji, na Madžarskem, v Italiji, Franciji, Švici, Rusiji, Tuniziji, Kubi, Sv. Martinu, Koreji.

Pergola Rialto v Biogradu na Moru

Pergola Rialto v Biogradu na Moru

Postavitev pergole RIALTO v Biogradu na Moru.

Poglejte več
Pergola Camargue Tribunj

Pergola Camargue Tribunj

Postavitev pergole Renson CAMARGUE z Renson FIX SCREENI in Ombra SLIDE GLASS.

Poglejte več
Bioklimatska pergola Ljubljana

Bioklimatska pergola Ljubljana

Postavitev bioklimatske pergole VISION z zasteklitvijo.

Poglejte več

Zakaj
Ombra?

Pridobi ponudbo
  • Nudimo vam brezplačno svetovanje in izmero po celotnem območju Slovenije!

  • Naše pergole so ekološko trajnostne strukture. Izdelane so brez uporabe škodljivih onesnaževal.

  • Naša sposobnost interakcije z zunanjimi prostori je preprosto edinstvena in je element, ki daje vsakemu projektu popolne lastnosti.

  • Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki, vsak projekt je narejen po meri in je vedno deležen vsake najmanjše pozornosti.

Pridobi ponudbo

Kontaktirajte nas

Želite svetovanje in predlog primerne rešitve senčenja?
V kolikor imate vprašanje, želite svetovanje ali ponudbo nas kontaktirajte, pišite preko e-pošte ali nas pokličite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.
Vabljeni tudi, da nas obiščete v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

Vas zanima več proizvodov?

Ponujamo celoten spekter izdelkov za senčenje. Naša ponudba zavzema vse od bioklimatskih in klasičnih pergol, screenov, brisolejev, tend, senčnikov in jader do dodatne ponudbe zasteklitve produktov, ozvočenja, grelnih elementov in še več. Oglejte si vse izdelke in možnosti senčenja, ki vam jih ponuja Ombra.