OMBRA d.o.o.

Naša vizija je zagotavljati še naprej kvalitetne izdelke in izpolniti tudi najbolj zahtevne ideje. Kultura uporabe zunanjih prostorov se je spremenila, preživljanje časa na terasi, balkonu ali vrtu se pojavlja pogosteje kot le poleti in mi vam to omogočimo.

Tudi v prihodnje vas bomo navduševali z inovativnimi, kakovostnimi izdelki, ki so v koraku s prihodnostjo. Stremimo k celovitih rešitvah in izpolnimo vse individualne želje. V prihodnosti si želimo še naprej zagotavljati kvalitetne, oblikovalsko dovršene in dostopne izdelke za vsako potrebo in željo strank.


Vizitka podjetja:

Naziv podjetja Ombra d.o.o.
Sedež podjetja Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana, Slovenija
Uprava Uroš Kodre
Davčna številka SI84411520
Matična številka 5824443
IBAN TRR SI56 0201 1001 7810 669 NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D. SI56 2900 0005 0371 472 UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D.

Kontaktni podatki:

Telefon 01 2313 961
Mobitel 040 207 044
E-pošta info@ombra.si
Komerciala
Matej Šetina matej@ombra.si +386 41 918 063
Rok Prelogar rok.prelogar@ombra.si +386 40 207 044
Servis
Jaka Gros servis@ombra.si +386 40 640 727

Kako do nas?

Nahajamo se v industrijski coni litostroj. V kolikor prihajate po obvoznici, se držite odcepa Industrijska cona Stegne (Savlje) in nato sledite v smeri Litostroja. Oz v kolikor prihajate iz smeri Celovške ceste, pri nekdanjem Slovenija avtu (križišče, kjer se srečajo Celovška, Šišenska in Litostrojska cesta) zavijete proti Litostroju.

Map

Kako vam lahko pomagamo?

Vas zanima ponudba naših izdelkov?
Pošljite nam povpraševanje in našli bomo pravo rešitev senčenja za vas ter vam pripravili odlično ponudbo.

Prosimo, izpolnite obvezna polja

Hvala za vaše sporočilo!


NAŠA ZGODBA

Družinsko podjetje Ombra že več kot 30 let ponuja celotno paleto rešitev za zaščito pred soncem. Načrtujemo in izdelujemo visoko zmogljive in edinstveno zasnovane večnamenske pergole, tende, markize, senčnike …

Naše poslanstvo je zagotavljanje boljše kakovosti življenja na prostem in podaljšanje uporabnih bivalnih prostorov v vašem domu. Ustvarjamo prijetno vzdušja z izdelki, ki se popolno uskladijo z zunanjim prostorom in zagotavljajo celostno harmonijo med svetlobo in senco.


Zakaj
Ombra?

Pridobi ponudbo
  • Nudimo vam brezplačno svetovanje in izmero po celotnem območju Slovenije!

  • Naše pergole so ekološko trajnostne strukture. Izdelane so brez uporabe škodljivih onesnaževal.

  • Naša sposobnost interakcije z zunanjimi prostori je preprosto edinstvena in je element, ki daje vsakemu projektu popolne lastnosti.

  • Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki, vsak projekt je narejen po meri in je vedno deležen vsake najmanjše pozornosti.

Pridobi ponudbo

Študije primerov

Oglejte si potek naših projektov in spoznajte postopek posameznega projekta od profesionalne zasnove do kvalitetne izvedbe.