OMBRA d.o.o.

Izvedite vse o najnovejših trendih iz sveta tend in pergol. Naj vas navdihnejo naši nasveti, ideje, projekti in izdelki za vse letne čase.

Oglejte si kako je naše podjetje ujelo in ukrotilo igro senc, za vaše luksuzno bivanje pod soncem. Vabimo vas, da si preberete naše novice. Ostanimo povezani!

Odkrijte rešitev za popolno zapiranje zunanjih prostorov

Odkrijte rešitev za popolno zapiranje zunanjih prostorov

Spoznajte naš inovativni sistem WINDY. Zahvaljujoč inovativnemu stranskemu ZIP sistemu je senčilo brezhibno in ne prepišno, saj je platno elegantno vstavljeno v vodilo, brez motečih odprtin.

Poglejte več >
Red Dot Design Award-Renson

Red Dot Design Award-Renson

S ponosom sporočamo, da je pergola Amani, Renson prejela dve prestižni nagradi in sicer nagrado 𝗥𝗲𝗱 𝗗𝗼𝘁 𝗗𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱 - 𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗕𝗲𝘀𝘁 in nagrado 𝗶𝗙 𝗗𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱! Obe nagradi sta sinonim za vrhunski dizajn, inovativnost, funkcionalnost, trajnost in kakovost.

Poglejte več >
Nova generacija bioklimatskih pergol v Ombri

Nova generacija bioklimatskih pergol v Ombri

Inovacija Carrera prihaja z dinamičnim dizajnom strehe: fiksne in premične aluminijaste lamele se izmenjujejo na dveh različnih nivojih globine in tako ustvarjajo prefinjen 3D učinek strehe. Ob pritisku na gumb se premične lamele dvignejo in zdrsnejo nad fiksnimi v popolno poravnavo. Odvisno od položaja sonca ali želene intenzivnosti svetlobe se lamele premikajo od desne proti levi in obratno, pri čemer jih lahko kadarkoli vmes ustavite.

Poglejte več >
Ombra na sejmih

Ombra na sejmih

V zadnjem času smo se udeležili vseh večjih sejmov z našega področja. V jeseni 2023 smo bili na sejmu AMBIENT in DOM PLUS na Gospodarskem razstavišču, kateremu je sledil HÄUSLBAUERMESSE v Grazu, v januarju in pa sejem v GASTRO ADRIA sejem v Zadru. Za tem smo se udeležili še sejma v HÄUSLBAUERMESSE Celovec potem pa sejemsko obdobje zaključimo zopet v Sloveniji, na sejmu DOM v marcu.

Poglejte več >
NOVO: PHOENIX AIR IN PHOENIX FREE

NOVO: PHOENIX AIR IN PHOENIX FREE

Letos se je zbirka aluminijastih pergol Pratic povečala, zahvaljujoč povsem novemu Phoenixu: rešitvi z izvlečnim platnom, ki ponuja nastavljivo in enakomerno senčenje, izboljšano z vsestranskostjo njegovega elegantnega in minimalističnega dizajna. Phoenix, ki je na voljo v različici Air z oboki ali različici Free s pokončnimi stebri, je bil zasnovan tako, da ustreza potrebam stanovanjskega kot tudi potrebam komercialnega sektorja. Na voljo v prosto stoječi ali stenski različici je primerna za vsako uporabo in se tako popolnoma prilega v katero koli mestno ali naravno pokrajino.

Poglejte več >
Postani del ekipe Ombra

Postani del ekipe Ombra

V podjetju Ombra smo vedno veseli vestnih sodelavcev. Trenutno iščemo sodelavca na delovnem mestu MONTER.

Poglejte več >

Kako vam lahko pomagamo?

Vas zanima ponudba naših izdelkov?
Pošljite nam povpraševanje in našli bomo pravo rešitev senčenja za vas ter vam pripravili odlično ponudbo.

Prosimo, izpolnite obvezna polja

Hvala za vaše sporočilo!


Zakaj
Ombra?

Pridobi ponudbo
  • Nudimo vam brezplačno svetovanje in izmero po celotnem območju Slovenije!

  • Naše pergole so ekološko trajnostne strukture. Izdelane so brez uporabe škodljivih onesnaževal.

  • Naša sposobnost interakcije z zunanjimi prostori je preprosto edinstvena in je element, ki daje vsakemu projektu popolne lastnosti.

  • Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki, vsak projekt je narejen po meri in je vedno deležen vsake najmanjše pozornosti.

Pridobi ponudbo

Študije primerov

Oglejte si potek naših projektov in spoznajte postopek posameznega projekta od profesionalne zasnove do kvalitetne izvedbe.