29. 03. 2024

Red Dot Design Award-Renson

S ponosom sporočamo, da je pergola Amani, Renson prejela dve prestižni nagradi in sicer nagrado 𝗥𝗲𝗱 𝗗𝗼𝘁 𝗗𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱 - 𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗕𝗲𝘀𝘁 in nagrado 𝗶𝗙 𝗗𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱! Obe nagradi sta sinonim za vrhunski dizajn, inovativnost, funkcionalnost, trajnost in kakovost.

To priznanje ni le potrditev odličnosti Renson izdelkov, temveč tudi dokaz naše zavezanosti k sodelovanju z najboljšimi inovatorji na področju oblikovanja. Pri Ombri smo ponosni, da lahko svojim strankam ponudimo izdelke, ki so nagrajeni in cenjeni po vsem svetu.

Image block

Galerija

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Bioklimatska pergola Connect, užitek popolne zasebnosti

Bioklimatska pergola Connect, užitek popolne zasebnosti

Bioklimatska pergola, ki združuje bistvo življenja na prostem z užitkom popolne zasebnosti.

Poglejte več >
Podjetje Ombra d.o.o. vztrajno raste, napreduje in se razvija

Podjetje Ombra d.o.o. vztrajno raste, napreduje in se razvija

Družinsko podjetje Ombra že več kot 27 let ponuja celotno paleto rešitev za zaščito pred soncem. Načrtujemo in izdelujemo visoko zmogljive in edinstveno zasnovane večnamenske pergole, tende, markize, senčnike ...

Poglejte več >

Zakaj
Ombra?

Pridobi ponudbo
  • Nudimo vam brezplačno svetovanje in izmero po celotnem območju Slovenije!

  • Naše pergole so ekološko trajnostne strukture. Izdelane so brez uporabe škodljivih onesnaževal.

  • Naša sposobnost interakcije z zunanjimi prostori je preprosto edinstvena in je element, ki daje vsakemu projektu popolne lastnosti.

  • Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki, vsak projekt je narejen po meri in je vedno deležen vsake najmanjše pozornosti.

Pridobi ponudbo

Študije primerov

Oglejte si potek naših projektov in spoznajte postopek posameznega projekta od profesionalne zasnove do kvalitetne izvedbe.