13. 03. 2024

Nova generacija bioklimatskih pergol v Ombri

Inovacija Carrera prihaja z dinamičnim dizajnom strehe: fiksne in premične aluminijaste lamele se izmenjujejo na dveh različnih nivojih globine in tako ustvarjajo prefinjen 3D učinek strehe. Ob pritisku na gumb se premične lamele dvignejo in zdrsnejo nad fiksnimi v popolno poravnavo. Odvisno od položaja sonca ali želene intenzivnosti svetlobe se lamele premikajo od desne proti levi in obratno, pri čemer jih lahko kadarkoli vmes ustavite.

Tehnologija, ki v kombinaciji z vremenskimi senzorji omogoča pergoli Carrera, da prilagodi svoje gibanje glede na sonce od sončnega vzhoda do sončnega zahoda. Carrera ponuja vrhunsko svetlobno udobje in prijetno kroženje zraka, značilno za najnaprednejše bioklimatske pergole. V zaprtem stanju kombinacija profilov in tesnil preprečuje vdor svetlobe in vode ter zagotavlja maksimalno udobje. Ta edinstvena pergola prvič omogoča vgradnjo visečih elementov, kot so lestenci, ogrevalni sistemi in drugo.

Image block

Galerija

Slide image
Slide image
Slide image

Bioklimatska pergola Connect, užitek popolne zasebnosti

Bioklimatska pergola Connect, užitek popolne zasebnosti

Bioklimatska pergola, ki združuje bistvo življenja na prostem z užitkom popolne zasebnosti.

Poglejte več >
Podjetje Ombra d.o.o. vztrajno raste, napreduje in se razvija

Podjetje Ombra d.o.o. vztrajno raste, napreduje in se razvija

Družinsko podjetje Ombra že več kot 27 let ponuja celotno paleto rešitev za zaščito pred soncem. Načrtujemo in izdelujemo visoko zmogljive in edinstveno zasnovane večnamenske pergole, tende, markize, senčnike ...

Poglejte več >

Zakaj
Ombra?

Pridobi ponudbo
  • Nudimo vam brezplačno svetovanje in izmero po celotnem območju Slovenije!

  • Naše pergole so ekološko trajnostne strukture. Izdelane so brez uporabe škodljivih onesnaževal.

  • Naša sposobnost interakcije z zunanjimi prostori je preprosto edinstvena in je element, ki daje vsakemu projektu popolne lastnosti.

  • Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki, vsak projekt je narejen po meri in je vedno deležen vsake najmanjše pozornosti.

Pridobi ponudbo

Študije primerov

Oglejte si potek naših projektov in spoznajte postopek posameznega projekta od profesionalne zasnove do kvalitetne izvedbe.