O podjetju

Ombra = senca, ki nudi udobje bivanja pod soncem in zavetje pred dežjem. Ustvarja prostor, ki je povezan z naravo, ter omogoča oddih in užitek.

Izkušnje, ki pišejo zgodbo o uspehu

Podjetje Ombra d.o.o. ima tradicijo in dolgoletne izkušnje. Na slovenskem trgu že od leta 1994 ponujamo tende, pergole in senčnike najvišjega kakovostnega razreda. Skozi leta delovanja smo zrasli in začrtali svojo zgodbo o uspehu.

Danes s pomočjo partnerjev obvladujemo slovensko tržišče, svojim strankam ponujamo najboljše rešitve in uveljavljamo najnovejše trende na področju senčenja. Naši izdelki funkcionalno dopolnjujejo in krasijo zasebne vrtove, atrije vseh velikosti ter gostinske lokale.

Številne zadovoljne stranke in vse večje povpraševanje po naših storitvah in izdelkih so dokaz, da delamo dobro. Nove priložnosti smo prepoznali tudi na tujih trgih in svoje poslovanje že razširili v Srbijo, kjer z zadovoljstvom spremljamo rast hčerinskega podjetja Sunlab.

Kakovost in sodobnost si podata roki

Naš program senčil zajema raznovrstne rešitve - od enostavnih senčnic, zložljivih tend, markiz do čudovitih večnamenskih pergol in senčnikov. Lepota, domiselnost, sodobne oblike, praktičnost, raznovrstnost tkanin ter napredna tehnologija ogrodij in mehanizmov zagotavljajo dolgo življenjsko dobo naših izdelkov in zadovoljujejo tudi najzahtevnejše stranke.

Redno se udeležujemo mednarodnih sejmov, kjer si izmenjujemo izkušnje, izpopolnjujemo znanje o inovativnih rešitvah in spremljamo trende. Srečate nas lahko tudi na vsakoletnem sejmu DOM v Ljubljani.

Popolna storitev za popolno zadovoljstvo

Strankam ne nudimo zgolj nakupa, temveč pomagamo s svetovanjem. Po potrebi v proces dela vključimo tudi dodatne strokovne sodelavce (inženirje, arhitekte, projektante ...). Ponujamo možnost po meri izdelanega senčila in ustrezno montažo. V sodelovanju z našimi partnerji, kot so Pratic, Markilux in Shadelab, nudimo unikatne rešitve in vso podporo pri servisiranju naših strank.

Vabimo vas, da spoznate našo ponudbo, in nas kontaktirate.

full screen background image