30. 03. 2021

Obvestilo

Naše stranke in partnerje obveščamo, da v Ombra d.o.o. zagotavljamo in se držimo vseh protivirusnih ukrepov v času pandemije. Naša strokovna ekipa še vedno sprejema vaša vprašanja in vam svetuje glede pravilne izbire senčila za vaš dom. Na voljo smo vam na telefonu 01 2313 961 in preko elektronskega naslova info@ombra.si.

Prav tako izvajajo montaže profesionalno usposobljeni monterji našega podjetja, ki pri tem zagotavljajo primerno razdaljo in dosledno upoštevajo priporočila NIJZ. Izmere in svetovanja se izvajajo na prostem in s predpisanimi ukrepi. V našem podjetju skrbimo za svoje stranke in zagotavljamo, da je vsaka montaža izvedena profesionalno, brezkontaktno in predvsem varno.

Image block

Bioklimatska pergola Connect, užitek popolne zasebnosti

Bioklimatska pergola Connect, užitek popolne zasebnosti

Bioklimatska pergola, ki združuje bistvo življenja na prostem z užitkom popolne zasebnosti.

Poglejte več >
Podjetje Ombra d.o.o. vztrajno raste, napreduje in se razvija

Podjetje Ombra d.o.o. vztrajno raste, napreduje in se razvija

Družinsko podjetje Ombra že več kot 27 let ponuja celotno paleto rešitev za zaščito pred soncem. Načrtujemo in izdelujemo visoko zmogljive in edinstveno zasnovane večnamenske pergole, tende, markize, senčnike ...

Poglejte več >

Zakaj
Ombra?

Pridobi ponudbo
  • Nudimo vam brezplačno svetovanje in izmero po celotnem območju Slovenije!

  • Naše pergole so ekološko trajnostne strukture. Izdelane so brez uporabe škodljivih onesnaževal.

  • Naša sposobnost interakcije z zunanjimi prostori je preprosto edinstvena in je element, ki daje vsakemu projektu popolne lastnosti.

  • Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki, vsak projekt je narejen po meri in je vedno deležen vsake najmanjše pozornosti.

Pridobi ponudbo

Študije primerov

Oglejte si potek naših projektov in spoznajte postopek posameznega projekta od profesionalne zasnove do kvalitetne izvedbe.